Начало
Picture Добре дошли, уважаеми приятели и почитатели на знанието!


Нашият сайт ще Ви предостави възможността да се запознаете в детайли с продуктите, които предлагаме. Голяма част, от които носят логото на една от световно признатите емблеми - Нешънъл Джеографик!

Надяваме се да бъдем част от онези страници в Интернет, които посещавате най-често в желанието си да намерите най-лесно достъпната информация или продукти обогатяващи вашето познание в различните му форми. Ние вярваме, че познанието за заобикалящия ни свят е универсално и то трябва да бъде постоянно подхранвано с нови факти и открития.

Продуктите, които ние представяме, по разбираем и достъпен начин, носят в себе си това познание до всички възрасти - чрез играчките, книгите, картите, образите, филмите и музиката.

Ще се радваме да тръгнете с нас на това пътешествие!


Хоризонтални линииНОВ МАГАЗИН!!!

Заповядайте на новия ни адрес: София, бул. Витоша 37, книжен център ГринУич на ниво -1

За повече информация следете новините в раздел "СЪБИТИЯ"

Хоризонтални линии
Уважаеми клиенти,

За нас е удоволствие да Ви представим новите обитатели в нашия сайт.

Те са плюшени и много чаровни - диви животни, произведени от английската фирма Киил тойс и отговарящи на най-високите изисквания за безопасност, съгласно европейските стандарти.

Избирайки за свой домашен любимец някое животинче от серията защитени видове WWF, Вие ще помогнете за спасяването на вида му или за естествената среда, в която то живее. Откликнете на техния апел: Помогни! Спаси мен или моята естествена среда!Хоризонтални линии
Скъпи приятели,
Продуктите от образователната серия Нешънъл Джиографик на английската фирма ТРЕНДС, необходими на всеки малък изследовател, вече са налични на щанда ни в книжен център Гринуич.

Елате и се убедете сами!


Notice: Undefined index: start in /home/geoportal/www/root/include/main_cat.inc.php on line 12